Presentació Noémia Justino

Noemia banner

Després de la muntanya russa d’emocions que va ser el 2021, enmig de Covid-19 i alguna decisions d’última hora que van canviar la meva vida, qui diria que aterraria a Barcelona a princípios de 2022.

El meu nom és Noémia, tinc 23 anys i soc orgullosament portuguesa. Durant els pròxims 5 mesos estaré treballant com a “intern” de Gestió de Projectes en Nexes Interculturals.

Després de dos títols acadèmics, 5 llars en difernets ciutats europees i milions d’aventures més arreu del món, m’uniré a l’equip de Nexes i treballaré braç a braç amb els departaments de Cultura de Pau i Mobilitat Internacional. Estaré secundant diversos projectes, com Migrantour, TLN Mobilicat, etcètera… però també tindré la oportunitat de liderar i coordinar projectes relacionats amb l’àmbit de Cultura de Pau. Encara em queda molt per aprendre, però des del primer dia estic emocionada de formar part de Nexes i contribuir al seu propòsit: promoure l’educació per a la pau i la justícia global, amb l’objectiu de fomentar una transformació social sostenible.

A més, tinc l’esperança que aquesta experiència sigui enriquidora en molts nivells. Estic segura que aquesta experiència laboral millorarà les meves habilitats “know-how” i em prepararà per al mercat laboral. També crec que serà una gran oportunitat per a “de-rust” les meves habilitats de castellà, un idioma en demanda, clau per a la meva carrera internacional. A nivell més personal, sempre tracto de no tenir grans expectatives i deixar que les coses segueixin el seu curs i em puguin sorprendre, no obstant això, haig de reconèixer que ja estic rendida a Barcelona. La seva gent, la seva arquitectura, la seva cultura única… Estic segura que el millor està per arribar.

Dit això, estic entusiasmada d’embarcar-me en aquesta nova aventura que em permetrà aprendre noves habilitats i enfortir les meves aptituds en el món de la gestió de projectes.