Presentació Esthefany Karola

Baner articulos - reduced size

Hola, quin tal!

Soc Esthefany Karola, comunicadora de professió, somiadora per vocació, petlover per elecció i viatgera per passió. 

Voldria compartir l’emocionada que em trobo de formar part de Nexes Intercultural, l’aventura que significa per a mi el ser voluntària ESC i trobar-me a Barcelona realitzant aquest enriquidor projecte. Però, abans, els comptaré una mica de qui soc. 

Em considero una construcció de petits moments, que avui atresoro com a records. Com a exemple, soc peruana de naixement però també sento la meva identitat en moltes cultures, les quals he anat coneixent a través de viatges i mantenint la ment oberta a altres visions. També soc una comunicadora apassionada, perquè sent nena vaig descobrir que m’encantava l’oratòria, tothom que abastar els mitjans de comunicació i com un missatge encertat pot influenciar en el desenvolupament d’una cultura de pau i respecte. Soc una somiadora, trobo inspiració en els somnis perquè he notat que moltes vegades es fan realitat. 

M’emociona el ser voluntària ESC en Nexesperquè el sento com una oportunitat per a créixer com a professional i persona, estic complint el somni de ser una comunicadora de missatge social mentre treball en un ambient intercultural. La màgia que existeix en aquest món molt més globalitzat i interconnectat, és una cosa que ha de ser aprofitat no sols per a descobrir noves maneres d’interpretar la vida sinó per a complementar pensaments i generar un veritable canvi en la societat.

Estar a Barcelona, també és un somni que es compleix, i que al seu torn m’ha ajudat a crear nous somnis. Dels quals, espero, puguin formar part. 

Acompañenme en aquesta aventura,

Això a penes comença!