La meva experiència enriquidora a Àustria

POL TESTIMONY-36

El mirador de la torre del rellotge de Graz

Àustria és un d’aquells llocs que quan vas s’et queda un bon record per la gran quantitat d’experiències viscudes. Si que és cert que el fet de treballar tantes hores en un dia fa que no es pugui gaudir tant de l’ altra part de l’experiència, la de fer turisme i visitar coses.

En el meu cas he tingut la sort de descobrir la ciutat de Klagenfurt, i altres poblacions situades al voltant. El que impacta més són tots els camps verds que hi ha per conèixer.

Ha estat un temps enriquidor en el que m’he pogut descobrir més a mi mateix, coneixer gent nova i viure rodejat d’una nova cultura.

En general he viscut bones experiències, però el que no m’ha agradat tant ha estat els canvis d’horaris que hi ha aquí amb respecte a Espanya, ja que la gent s’aixeca més aviat i ho fan tot abans.

Monestir situat al sur de Klagenfurt

En general Àustria és un pais al que recomano anar, si t`agrada molt la naturalessa i tot el que fa referencia al món del art i de la pintura, per la alta quantitat de museus i palaus que pots trobar en aquesta ciutat.

En el meu cas, jo al haver estat a Klagenfurt, una ciutat al sud del pais, m’ha servit per veure una petita part del que aquest pais és capaç d’oferir-me.

Recomanaria viure aquesta experiència però obviament sense estar en temps de covid, ja que le retriccions impedeixen d’alguna manera viure aquesta estada com si hagués normalitat. Un exemple d’això, són els bars, els quals han estat tancats fins el dia 19 de maig, però que a partir d’aquest dia els hem pogut gaudir.