NEXES INTERCULTURALS DE JOVES

El joc és una eina pedagògica molt potent. A Nexes intentem fomentar la producció de jocs educatius i de fer-los circular.
Aquests són els jocs que hem produit:

Amal-Tikva: viu un dia a Jerusalem

Amal-Tikva és un joc educatiu que explora les dimensions del conflicte a través de la vida quotidiana a la ciutat de Jerusalem. Amal-Tikva neix d’un projecte de cooperació de l’associació Nexes i és fruit del treball d’un grup de professors i educadors/es que han participat en aquesta activitat.

A partir de 14 anys, de 6 a 30 jugadors/es.

Joc Isse

ISSE GAME forma part del projecte de cooperació Initiatives for a Social and Solidarity Economy (ISSE) – Community Works, l’objectiu és identificar enfocaments comuns, estratègies i eines per promoure el coneixement, el reconeixement, el desenvolupament i la promoció de l’Economia Social i solidària.

El joc, pensat per promoure el coneixement de l’ESS a gran escala, es pensa com un joc de simulació econòmica en el qual els jugadors han d’anar prenent decisions per aconseguir un objectiu final (ja sigui gestionant un capital, creant una empresa o fins i tot administrant la seva economia domèstica), però a mesura que prenen aquestes decisions el joc va mostrant les conseqüències que generen en l’entorn social i les possibles alternatives.

Inclusion Bridges

Inclusion Bridges és un joc dissenyat per al projecte “Social Inclusion Out of the Box” amb la finalitat de promoure la inclusió social a través de la creativitat, sobretot entre els joves.

Els monstres de l’exclusió social han envaït la Terra. Converteix-te en un superheroi o superheroína amb l’habilitat de construir ponts màgics capaços de transformar a aquests monstres en accions d’inclusió. Viatja al voltant del món en 11 escenaris diferents, transforma a tots els monstres i desbloqueja el tresor amagat contra l’exclusió social.