JOCS EDUCATIUS

Aprendre jugant: jocs com a llavors de transformació social

El joc educatiu és una eina pedagògica que permet aprendre valors, qüestionar idees preconcebudes i reflexionar a través de la interacció entre jugadors/es  Nexes promovem valors de cultura de pau amb l’objectiu de crear un món més just (veure els valors de Nexes). Amb aquesta intenció hem dissenyat 5 jocs educatius de 3 temàtiques diferents: Drets Humans, interculturalitat i economia sostenible.

Oferim aprendre a través dels nostres jocs mitjançant tallers en grup: una persona del nostre equip es desplaçarà al vostre centre per realitzar una intervenció educativa adaptada a les vostres necessitats.

Creiem fermament en l’aprenentatge basat en jocs, per això tindrem en compte totes les propostes de col·laboració.

Descobreix més sobre els nostres jocs educatius:

AMAL-TIKVA:
VIU UN DIA A JERUSALEM !

Explora els conflictes quotidians i les situacions d’injustícia a la ciutat de Jerusalem. Permet analitzar les tensions i conflictes a la pròpia comunitat.

ISSE GAME

Actuant com a entitats de l'Economia Social i Solidària, les jugadores prenent decisions que tindran conseqüències i aprendran sobre les possibles alternatives.

INCLUSION BRIDGES

Converteix-te en superherois/nes per a construir ponts màgics capaços de transformar els monstres en accions d’inclusió.

EL MANIPULATOR

Col•laborar per a desemmascarar les notícies falses. Si les mentides acaben per imposar-se, la derrota serà total.


POSEM-NOS LES ULLERES

Posant-se a la pell de diferents persones ens permet reflexionar sobre els privilegis i discriminacions en situacions diverses. Ens haurem de posar les ulleres per descobrir què passa…