HELEN: ¡10 mesos de voluntariat – fet!

IMG-20190726-WA0009

¡10 mesos de voluntariat – fet!

No ho puc creure que he tornat a Estònia i el meu voluntariat ja ha acabat. Sento que el meu projecte era un somni – ¿realment ja ha passat? Ara me n’adono més i més que he passat aquest temps super bé. He pogut fer tantes coses: aprendre el castellà des de cero, llegir i escoltar una mica de català, viatjar per Espanya i Europa, ballar flamenc, menjar tapes (les patates braves!), banyar-me al Mediterrani, gaudir del sol, arribar a ser barcelonina…

La veritat es que el voluntariat no es turisme, es vida real amb reptes, assoliments, llàgrimes, somriures i molt més. Es trobar a faltar la teva gent de casa, buscar la teva comunitat al estranger, sobreviure a un nou ambient, créixer personalment i professionalment. ¡I després d’aprendre com sobreviure – viure!

Vaig anar a Barcelona sola, però no vaig fer tot això sola. Mil gràcies a la meva família a Nexes, els meus companys del pis, la meva família de Barcelona: amics i amigues  locals i internacionals, la meva família i amics d’Estònia. Totes heu cregut en mi i heu estat al meu costat en aquest procés i es per això que estic agraïda. Aquesta ha sigut la experiència de la meva vida.

MERCI, com diuen a Barcelona, i AITÄH com diuen a Estonià.

Helen