Formació i assessorament

Creem formacions, seminaris i tallers, tant locals com internacionals, per a joves, professionals de l’àmbit de la joventut, monitors de lleure i líders juvenils, amb la intenció d’ampliar les seves oportunitats i la capacitat d’oferir oportunitats a altres joves. També organitzem visites d’estudi per a experts/es de diferents institucions de l’àmbit educatiu i de joventut amb la finalitat d’ajudar-los/les a conèixer i intercanviar idees i bones pràctiques amb altres realitats locals, millorar la qualitat de la feina i promoure la participació i la cooperació internacional.

Formació

Oferim formacions, seminaris i tallers, tant locals com internacionals, per a joves, professionals de l’àmbit de la joventut, monitors de lleure i líders juvenils, amb la intenció d'ampliar les seves oportunitats i la capacitat d'oferir oportunitats a altres joves.

Assessorament

Nexes fa assessoraments de mobilitat internacional a Catalunya des del 2006. El nostre servei està dirigit a institucions públiques, centres juvenils i qualsevol organització que vulgui dur a terme una acció o projecte de mobilitat internacional per a joves, així com també grups i entitats juvenils del territori.