NEXES INTERCULTURALS DE JOVES

Serveis d’assessorament de mobilitat internacional

Des de Nexes portem realitzant punts d’assessoria de mobilitat internacional des del 2006 arreu del territori de Catalunya.

El nostre servei d’assessorament de mobilitat internacional és un servei destinat a institucions públiques, equipaments juvenils o qualsevol organització que vulgui realitzar una acció de mobilitat internacional per als i les joves així com entitats juvenils del seu territori.

Tallers de mobilitat internacional

L’àrea de Formació i Assessorament de Nexes promou – en col·laboració amb institucions públiques de Catalunya – Tallers per a joves i formacions per a professionals en matèria de mobilitat internacional.

OATs- Formacions per a joves voluntaris internacionals

Les formacions a l’arribada de Servei de voluntariat Europeu (SVE) es realitzen a les poques setmanes de l’arribada dels voluntaris perquè puguin obtenir més informació del seu projecte, conmpartir experiències i adquirir nous coneixements.

Formació Noves Entitats SVE

La Formació està destinada a entitats acabades d’acreditar, que volen tenir nova informació i saber com gestionar totes les fases del projecte SVE per l’acollida d’un voluntari europeu.

Visites de seguiment a projectes internacionals de la Generalitat de Catalunya

Per la Generalitat de Catalunya ens encarreguem cada any de realitzar visites de seguiment a projectes internacionals (intercanvis juvenils, Servei Voluntari Europeu, formacions per treballadors juvenils) implementats a Catalunya en el marc del Programa Erasmus+.