Engeguem el PAP II i l’intercanvi juvenil amb persones joves

banner_pap 2-40

El passat 14 de juliol vam tenir la trobada 0 del PAPII (Participació Activa per la Pau) amb joves del Besòs I Rodalies a l’Institut Barri Besòs.

Teníem moltes ganes d’aquesta trobada, ja que era la primera vegada que presentàvem el projecte directament als joves i volíem conèixer, de primera mà, la seva visió.

La iniciativa consisteix en acompanyar a un grup de joves del barri I voltants amb el procés de construcció d’un intercanvi juvenil internacional. Dos anys on reflexionar i compartir vivències al voltant de l’espai on estudien, es relacionen, viuen…

Durant la trobada vam poder sentir la il·lusió I les ganes de poder generar dinàmiques de canvi al barri. Les principals preocupacions del grup eren la manca d’espais d’oci o socialització per a joves al Besòs, el gènere, l’ecología. Paral·lelament defensaven amb orgull l’esperit comunitari o la diversitat intercultural.

Aprofitem la notícia per agrair a tots els que vau assistir de forma presencial o virtual.

Des de Nexes creiem que és fonamental donar veu a la joventut, que sigueu vosaltres qui protagonitzeu i participeu en les millores que necessita el barri. Per això, si ets jove i vols formar part del PAPPII t’esperem aquest curs 2021/2022! Aquest 9 de setembre tenim a la segona trobada aL Institut Barri Besòs a les 17:30.

Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona

Per més informació escriu un WhatsApp al 659 62 67 61. O envia un correo a maria@nexescat.org

#nexesinterculturals #PAP2 #youthexchange #intercamvijuvenil #intercambiojuvenil #culturadepau #culturadepaz #cultureofpeace