El testimoni de Manon: la futura EVS de Nexes!

manon

Amb molta il·lusió us deixem el testimoni de Manon: la futura EVS de Nexes!

“El meu nom és Manon, tinc 25 anys i soc de Nantes, a França.

El àmbit de la comunicació i els gràfics sempre m’ha fascinat. També estic molt interessada a la cultura (música, art i teatre).

Desprès de la secundaria, m’he orientat al estudi de la comunicació i multimèdia.

Durant els meus estudis, he tingut l’oportunitat de fer passanties i un contracte formatiu. Desprès he treballat directament com Gerent de Marketing Digital per un grup d’automòbils durant 2 anys sense tenir l’oportunitat de viatjar al estranger. Es per això que hem vaig interessar al EVS, ja que hem permet combinar el meu desig de viatjar i treballar al camp de la comunicació.

També em permet fer una missió al camp que m’interessa i en valors que em corresponen. El meu objectiu a futur és treballar al camp associatiu o cultural. La missió de comunicació de Nexes és un trampolí per treballar més tard al camp que realment m’agrada.”