Disseny de jocs per a la inclusió, seminari internacional de Game On a Cagliari

Game Design_Cagliari event_2-21

Del 14 al 18 de novembre, es realitzarà a Cagliari, Itàlia, un seminari internacional sobre disseny de jocs per a la inclusió.

Aquest seminari internacional organitzat per NUR forma part de Game On un projecte europeu que reuneix 4 països amb l’objectiu principal d’ampliar les experiències dels socis en l’ús del disseny de jocs com a eina d’inclusió.

Game On desenvolupa una basi teòrica i eines educatives concretes per a treballadors juvenils, professors i educadors en general, per a promoure la inclusió social i el pensament crític a través de l’aprenentatge del disseny de jocs i activitats educatives en les nostres comunitats locals.

El seminari internacional Game On de Cagliari té com a objectius:

– compartir pràctiques sobre el disseny de jocs per a la inclusió

– secundar noves associacions internacionals

– ampliar, mitjançant la difusió i la multiplicació d’activitats/estratègies, els resultats de Game On

El programa del seminari inclou aportacions, tallers, moments d’intercanvi, presentació d’eines per al disseny de jocs inclusius, creació de xarxes i planificació d’estratègies.

Des d’Espanya hi haurà un total de 10 participants al seminari (la majoria de Catalunya, però també d’Alacant) de Nexes, Idealudica i UB Barcelona.Anem totes juntes a escalar el disseny de jocs per a la inclusió!