Des de la pau i la justícia global, bones festes, nexians!

nadal_cat-50

Segurament ni cap de nosaltres, l’equip de Nexes, ni per quasi ningú de vosaltres, recordarem aquest any 2021 com el més joiós. No obstant això, és un error magnificar les dificultats i deixar que tapin 365 dies de vivències, noves experiències i creixement. Sí, inclús els anys més complicats són plens de noves aventures; i ja us avanço, que vist amb perspectiva, a Nexes hem après moltes coses.

Qui diria que d’aquells meetings i webinars de principi d’any amb els companys de SSEds, acabaria amb la sessió final a Torí abraçant-nos i compartint els moments que no havíem pogut viure abans. També, que tota la feina feta veuria la llum amb totes les eines de l’IMP’ACT.

Tampoc pensàvem que de les restriccions, en sortiria el projecte fotogràfic “Noves normalitats al Poble-Sec”. Quin èxit!

Poc després s’uniria a l’equip la Sarah! Que ara tot just acaba la seva etapa a Nexes. Tot un any amb ella. Ens imaginàvem tot el que aprendríem mútuament amb ella? Més a més acabant aquesta experiència per la porta gran: La Biblioteca Vivent.

A més, quantes coses ens han ensenyat des del @design2learn_project? No ens direu que no heu après coses noves en aquest últim any.

Igual que tots els participants del PAP II. Ens hem deconstruït amb el taller de noves masculinitats i punts liles al Besos. Igual que tants i tants alumnes que ha canviat la visió del seu entorn gràcies a “Codi 3b6i: Drets Humans en acció global”, i que ara ho faran amb “Migrarratives”.

I no podem deixar de banda la mobilitat, aquest any hem tingut la sort de rebre a 17 joves d’arreu d’Europa, a més d’enviar-ne 16 a Itàlia, Irlanda, Àustria Alemanya; qui voldria… També hem pogut assessorar la mobilitat internacional del maresme alhora que formar a aquelles organitzacions o empreses que rebrien els voluntaris.

Quantes coses que hem viscut! Que res aconsegueixi tapar les grans aventures d’enguany, perquè n’hem estat plens, i segur que vosaltres també! Penseu-hi i reflexioneu-hi. Ben segur que teniu mil històries per explicar, no deixeu que res ni ningú les tapi.

Des de l’equip de Nexes us desitgem unes bones festes i un feliç 2021 ple d’aventures, pau i justícia global.