Curs “Disseny de jocs a l’aula com a procés d’aprenentatge” per a docents de primària i secundària

banner_formacion jocs-43

Hem aconseguit que les 35h del curs sobre disseny de jocs per a educadors/es també siguin reconegudes pel Departament d’Educació!

Es tracta d’un curs de 5 dies en què les participants (docents de primària i secundària) viuran un procés de disseny de jocs en petits grups, com a eina educativa (essencialment jocs de taula, tant de cartes com de tauler).

Aquesta vivència servirà a les docents per extreure conclusions de com acompanyar un procés similar amb el seu alumnat. Es posarà especial èmfasi en com promoure que sigui un procés inclusiu, que promogui la participació i l’esperit crític entre les persones involucrades. La metodologia serà vivencial, combinant explicacions de contingut amb parts de treball en grups, posada en pràctica i reflexió posterior.

Formació organitzada en el marc del projecte europeu “Game On: Inclusion through Educational Game Design”, co-finançat pel programa Erasmus+. Més info del projecte a https://www.citiesoflearning.net/gameon/

Dates i horari: 20, 25, 26, 27 de febrer i 4, 5, 6 de març; els divendres de 16h a 19h, els dissabtes i diumenges de 9:30 a 13:30.

Lloc: Presencial al Centre de Recursos Pedagògics de Les Corts (C/ Galileu 229, Barcelona). Inscripcions a crp-lescorts@xtec.cat el més aviat possible (places assignades segons l’ordre d’inscripció), no més tard del 15 de febrer 2022.