NEXES INTERCULTURALS DE JOVES

Particip-acció per la Pau (PaP)

Particip-Acció per la Pau és un projecte impulsat i coordinat per Nexes que pretén incrementar la conscienciació i la mobilització social de les i els joves de Barcelona mitjançant processos formatius (foto social, gamificació i teatre social) generadors d’agents de transformació comunitària a la ciutat en general i, especialment, al barri del Besòs.

“KISS: the Key Is Social Sustainability”

El projecte vol contribuir a la promoció d’iniciatives sostenibles de l’Economia Social i Solidària (ESS) entre treballadors del sector i les joves que volen entrar a formar part del sector. Un dels majors reptes als quals s’enfronten les associacions, cooperatives i altres iniciatives de l’ESS, així com els joves emprenedors socials, és la gran dependència de les seves iniciatives als subsidis públics. Aquesta falta de condicions sostenibles (econòmica però també ambiental, laboral i política) els fans més vulnerables al seu propi desenvolupament.

Amal-Tikva: viu un dia a Jerusalem

Amal-Tikva és un joc educatiu que explora les dimensions del conflicte a través de la vida quotidiana a la ciutat de Jerusalem. Amal-Tikva neix d’un projecte de cooperació de l’associació Nexes i és fruit del treball d’un grup de professors i educadors/es que han participat en aquesta activitat.

ISSE GAME

ISSE GAME forma part del projecte “ISSE – Initiatives for a Social and Solidarity Economy – Community Works”. L’objectiu és identificar enfocaments comuns, estratègies i eines per promoure el coneixement, el reconeixement, el desenvolupament i la promoció de l’Economia Social i solidària.