NEXES INTERCULTURALS DE JOVES

Particip-acció per la Pau (PaP)

Particip-Acció per la Pau és un projecte impulsat i coordinat per Nexes que pretén incrementar la conscienciació i la mobilització social de les i els joves de Barcelona mitjançant processos formatius (foto social, gamificació i teatre social) generadors d’agents de transformació comunitària a la ciutat en general i, especialment, al barri del Besòs.

Projectes que s’està duent a terme: 

Fotografia Social II

 
Projectes que s’han dut a terme 
Teatre social: Obra “Espiral”

Fotografia social I: Exposició Mi familia de la calle

Consulta l’apartat dExposicions si vol reservar-la.

Formació en sobirania alimentària

¿Com arriba el menjar fins a la nostra taula? 
¿Quines implicacions te per als i les consumidores? 
¿Qui se’n beneficia? 
¿Com i per què funciona el sistema agroalimentari?

Ens endinsarem en algunes de les principals alternatives actuals: el moviment per la sobirania alimentària i els seus principals lluites, l’Economia Social i Solidària i pràctiques concretes en el nostre territori des dels seus diferents dimensions, i l’ecologisme cap a un món més sostenible, equitatiu, combinant-ho amb pràctiques concretes en el nostre territori des dels seus diferents dimensions -finançament, producció, comercialització i consum-i l’ecofeminisme, com a proposta que integra la mirada dels feminismes i l’ecologisme cap a un món més sostenible, equitatiu i just. 

Programa formació
Inscripcions

Data límit: 1/12/2018

Segueix les novetats
Fotografies del curs

#desembre amb #NexESS 

Gamificació per a la Justicial Global

II Gamificació per a la Justicia Global

Al llarg de sis sessions descobrirem els avantatges dels processos d’aprenentatge a través del joc, un recurs cada vegada més estès. Un cop finalitzat el curs, els i les participants estaran capacitats per planejar i construir el seu propi joc, amb el que acostaran el tema de la justícia global al públic, i tindran l’oportunitat de produir-lo i posar-lo en pràctica.

Les sessions s’estructuraran de la següent manera:

Introducció a l’àmbit de la Justícia Global
19 i 21 de novembre. 
Curs sobre gamificació per a la Justícia Global
26 de novembre i 3, 10 i 17 de desembre: 

Informa’t sobre com inscriure’t al curs escribint a hector@nexescat.org.

Cartell
I Gamificació per a la justicia social:  
Les ulleres blaves

El curs s’entén com el tret de sortida d’un procés de creació d’un grup de treball que, després del curs, continuarà treballant en la creació i producció del joc de justícia global ideat durant el curs i que seguirà endavant fins a poder provar i dinamitzar el joc amb el públic que el grup defineixi.
L’equip de Nexes, Novact i Idealúdica facilitaran la formació i després, l’equip de Nexes seguirà facilitant el procés de continuïtat.

Joc en procès de producció- properament