Biblioteca de Sabers: un espai per compartir els coneixements i històries personals i per viure la diversitat

biblioteca-100

Saps que el 10 de desembre es celebra el Dia Internacional dels Drets Humans? I que el 18 de desembre de 2022, és el dia internacional del Migrant?

Per commemorar aquests dies, el Districte de Sarria San Gervasi proposa realitzar durant aquest mes de desembre les “Jornades dels drets humans i la migració”. En aquests dies podràs participar en diversos tallers impulsats per entitats com Àfrica Sense Fronteres, Fundació Guné, Sarrià Sant Gervasi Refugi, Fundació Putxet i altres.

Des de Nexes, l’any passat, vam impulsar la Biblioteca Humana! Ho recordes? Un esdeveniment on en lloc de conèixer una història llegint un llibre, coneixes la història migratoria d’una persona a partir del seu propi relat.

Aquest any, perquè ens agrada escoltar històries mentre juguem i aprenem col·laborativament volem donar-li un toc més interactiu!! Alguns diran que som les històries que ens expliquem, oi?. Però també som els nostres talents, sabers i habilitats.

Durant la nova edició de la Biblioteca 2022, us convidem a participar al taller on aprendreu diversos sabers com cosir roba amb la Suley que va arribar fa 3 anys des del Senegal, tocar un instrument musical camerunès amb en Charles, ballar com a Panamà amb la Niky…

Us esperem el dissabte 17 de desembre de 10h a 14h al Teatre Sarrià. Junts crearem un espai per experimentar la riquesa que aporta la nostra diversitat