NEXES INTERCULTURALS DE JOVES

Vocational Education Training (VET) project

Nexes porta una llarga trajectòria realitzant projectes de mobilitat internacional acollint joves que volen realizar pràctiques professionals a Barcelona i rodalies. El projecte VET és un projecte subvencionat pel programa ERAMUS+ que permet joves que estan realitzant cicles formatius poder tenir una experiències de pràctiques a Europa.

Servei de Voluntariat Europeu

Servei de Voluntariat Europeu
(SVE) és un projecte de voluntariat internacional de mitja o llarga durada subvencionat pel programa Erasmus+: Juventud en Acción de la Comissió Europea.
Un EVS aporta valor afegit a la comunitat local i suposa una important experiència personal per la persona voluntària. Hi ha projectes d’àmbits molt diversos com el treball amb infants, joves o gent gran, la promoció del voluntariat, suport en campanyes pel medi ambient, culturals, etc. Un EVS es realitza en un estat diferent al país de residencia i normalment es desenvolupa entre 2 i 12 mesos.

TLN Mobilicat Nexes: pràctiques professionals a  l’estranger

En el marc del programa TLN Mobilicat, Nexes gestiona un projecte d’enviament de 20 joves a fer una estada de pràctiques de 14 setmanes a Itàlia i Portugal.
El projecte té per objectiu abordar la problemàtica de l’atur juvenil i de la difícil transició estudis- treball a través de la promoció d’experiències de pràctiques a l’estranger  i la facilitació de l’ingrés al món laboral dels i les  joves.

Cursos de formació internacional (International Training Courses)

Els “training courses” et permeten gaudir d’una experiència de formació internacional destinat a treballadors juvenils i de comunitat.