NEXES INTERCULTURALS DE JOVES

TLN Mobilicat Nexes: pràctiques professionals a  l’estranger

En el marc del programa TLN Mobilicat, Nexes gestionarà un projecte d’enviament de 25  joves inscrits/es al programa de Garantia Juvenil a fer una estada de pràctiques de 14 setmanes al Regne Unit, Itàlia o Portugal.

El projecte té per objectiu abordar la problemàtica de l’atur juvenil i de la difícil transició estudis-treball a través de la promoció d’experiències de pràctiques a l’estranger  i la facilitació de l’ingrés al món laboral dels i les joves; i, per això, es proposa:

  1. Oferir una oportunitat formativa pràctica als i les joves, a l’atur d’entre 18 a 29 anys i amb poca experiència professional.
  2. Millorar el desenvolupament de competències professionals, tant genèriques com específiques, lingüístiques i interculturals dels i les joves participants.
  3. Donar a conèixer als i les joves altres contextos socials i professionals.
TLNMOBILICAT 2018

Cartell

Properes sessions informatives
13/11 a les 10h Centre Cívic Cabot i Barba (Mataró) 
22/ 11 a les 18h Espai Jove Garcilaso (Barcelona)

—————————

Si vols venir a una de les nostres xerrades, apunta’t aqui

05/12 a les 11h Seu Nexes (Barcelona)
12/12 a les 18h Seu Nexes (Barcelona)
18/12 a les 18h Seu Nexes (Barcelona)

 INFORMACIÓ COMPLETA del projecte  (podràs veure tota la informació del projecte, requisits, condicions i com inscriure’t) Descarrega-la aqui

SI VOLS INSCRIURE’T

1| Omple el formulari de sol·licitud. 

2| Envia’ns el teu CV en el model de Europass a: tln.nexes@gmail.com 

Per a qualsevol dubte podeu escriure’ns a: tln.nexes@gmail.com 

Vocational Education Training (VET) project

Nexes porta una llarga trajectòria realitzant projectes de mobilitat internacional acollint joves que volen realizar pràctiques professionals a Barcelona i rodalies. El projecte VET és un projecte subvencionat pel programa ERAMUS+ que permet joves que estan realitzant cicles formatius poder tenir una experiències de pràctiques a Europa.

 

Servei de Voluntariat Europeu
(SVE)

Servei de Voluntariat Europeu
(SVE) és un projecte de voluntariat internacional de mitja o llarga durada subvencionat pel programa Erasmus+: Juventud en Acción de la Comissió Europea.
Un EVS aporta valor afegit a la comunitat local i suposa una important experiència personal per la persona voluntària. Hi ha projectes d’àmbits molt diversos com el treball amb infants, joves o gent gran, la promoció del voluntariat, suport en campanyes pel medi ambient, culturals, etc. Un EVS es realitza en un estat diferent al país de residencia i normalment es desenvolupa entre 2 i 12 mesos.