4 eines online per a fer
un currículum gratis

És important que un CV estigui ben presentat: la disposició i el disseny són elements que poden marcar la diferència. Si l’ocupador rep sol·licituds amb perfils similars, llavors mirarà la presentació per a fer la seva elecció. Un CV mal ordenat també pot dificultar la lectura i per tant la comprensió.

Gràcies a aquests 4 llocs web, ja no necessita ser un dissenyador gràfic professional per a arribar allí!

En el lloc web de Canva et convertiràs en un professional del disseny de currículums en només uns pocs passos. Després de crear un espai personal, podràs triar entre dotzenes de plantilles diferents. Una biblioteca de disseny està disponible de manera gratuïta. El lloc també li permet modificar la seva foto de perfil amb nombrosos filtres, inserir icones, bàners.

Si ets dels quals prefereix un currículum amb un disseny més acolorit i fins i tot més elegant, pots triar usar DoYouBuzz. Aquest programa compta amb un editor que et facilita plantilles predeterminades i amb funcions molt fàcils perquè modifiquis el que desitgis. A més et permet importar les teves dades des de les xarxes socials com LinkedIn i Facebook el que et facilita i agilita el procés. Els arxius els retorna en format Word o PDF, com prefereixis en funció de la mena de procés de selecció al qual desitgis presentar-te.

Easel.ly  permet crear el nostre CV personal en forma d’infografies utilitzant una plantilla o des de zero. Podem arrossegar i deixar anar qualsevol element d’una plantilla, canviar els colors, paraules, grandàries, etc… per ho és totalment personalitzable. És una eina que serveix per a Curriculum vitae, però també per a idees, web, projectes, tot amb l’aspecte d’una tractiva infografia.

Kickresume ens permetrà crear un CV de la manera més senzilla en menys de 10 minuts. N’hi ha prou amb triar el disseny que ens agrada, emplenar la informació sobre nosaltres o importar les dades des del nostre perfil de LinkedIn, guardar i… llest!